VI HANTERAR DITT FÖRETAGS SOCIALA MEDIER.

Strategi:

Vi sätter en strategi tillsammans för hur du ska nå ut med rätt innehåll och kampanjer.  Vi tar även reda på vilka sociala medier du kan hitta den mest relevanta publiken för ditt företag. Vi utformar innehållet för dina sociala medier tillsammans.

Hantering:

När vi är klara med ett strategi möte lägger vi upp en plan på hur Webbsam ska hantera era sociala medier. Kort och gott kan man säga att du fortsätter göra det du är bäst på, och det är att ta hand om ditt företag. Och vi gör det vi är bäst på, att ta hand om era sociala medier. 

Träffa rätt:

Vi vill fånga uppmärksamheten från dina befintliga och framtida kunder med rätt budskap och innehåll som är anpassat utifrån vad vi tillsammans strategiskt planerat. På detta sätt träffar vi rätt publik med rätt innehåll.

Lär känna:

Varför använder dina kunder sociala medier? Vi analyserar de senaste trenderna som du och ditt företag kommer att följa. Vi lägger ut innehåll utifrån analys av statistik, senaste beteendetrenderna och omvärldsspåning.

Är du redo?

Sociala medier är en lönsam kanal för dig som vill expandera ditt företag. Smart och relevant innehåll på rätt plats är en investering som gynnar ditt företag under en lång tid framöver. Vi skapar innehåller som ger fler besökare från dina sociala medier till din webbplats. Vi gör så dina potentiella kunder får ett ökat förtroende för ditt företag och skapar en stark kundrelation.