ANNONSERA MED GOOGLE.

Komma igång:

Många av dina konkurrenter använder Google-Ads-annonsering. Genom att du också använder dig av det är du med och konkurrerar om era gemensamma potentiella kunder. Sedan gäller det bara att ha bäst annonser, vi på Webbsam hjälper er med det.

Hamna högst upp på Google:

Att hamna högst upp på Google genom sökordsoptimering är väldigt komplicerat. Just därför finns Google Ads. Det är en tjänst som garanterar en topplacering på Google. Du betalar för att synas högst upp på Google och med Google Ads får du fler besökare till din webbplats och fler besökare genererar till fler potentiella kunder till ditt företag.

Analys, strategi & kostnad:

Webbsam genomför en analys och går igenom med dig exakt vilka sökfraser dina annonser ska visas på. Detta innebär att bara användare som sökt på dina produkter eller tjänster ser annonserna. Det bästa med Googles betalningsmodell för annonser är att du endast betalar för dem som faktiskt klickar på dina annonser, även kallat PPC (Pay Per Click). Detta leder till att du inte behöver lägga ner massa pengar på en annons som inte genererar besökare till din webbplats. Klickar ingen på dina annonser? Då betalar du inte heller.

Hör av dig så bokar vi in ett kostnadsfritt strategimöte.